Acai-Benelux-Logo

LEVERINGEN

Alle acai, smoothies, smoothie bowls en diepvries fruit die die wij bij uw horeca onderneming leveren zijn bevroren en worden HACCP  en SKAL gecertificeerd geleverd door Leen Menken.

LEVERDAGEN- EN TIJDEN

Nederland
In Nederland leveren wij van dinsdag t/m vrijdag van 08:00-21:00 en op zaterdag van 08:00-17:00

België
In België leveren wij op woensdag en op zaterdag van 08:00u-17:00u

Bestellingen voor 12:00u kunnen wij de volgende dag al leveren. 

KOSTEN LEVERING

Informatie zichtbaar na login

TRACK & TRACE

Nadat je een gewenst bezorg moment hebt gekozen ontvang je de dag van levering een track & trace in je mailbox! Zo kan je precies bijhouden waar jouw bestelling wordt geleverd.

Hou er rekening mee dat op het opgegeven adres iemand aanwezig moet zijn om jouw bestelling in ontvangst te nemen. Onze bezorgers zetten de producten niet voor de deur neer of bij de buren.

RETOUREN

Heb je een verkeerd product geleverd gekregen? Geef het aan op de voor u tekent of teken de vrachtbrief niet. Neem daarna direct contact met ons op via +31 (0)85 303 64 17 of mail naar sales@acai-benelux.eu dan lossen we het direct voor u op.

LEVERING GEMIST?

Heb je je levering gemist? Dan wordt automatisch de rit opnieuw ingepland voor de dag erna (behalve op zondag). Komt het niet uit? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om een nieuw levermoment in te plannen: +31 (0)85 303 64 17

BEZORG GEBIED

Onze diepvries vervoerder bezorgd met hun diepvries wagens door geheel Nederland en België.